Hogyan illeszkedj be sikeresen a külföldi életbe 
 
Tippek és tanácsok külföldön élőknek

A  London Life Design által készített kiadvány arra szolgál, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik kint élnek rövidebb vagy hosszabb ideje és szeretnék jobban megérteni hogyan is tudnának minél gyorsabban és fájdalommentesebben beilleszkedni az új környezetükbe és életükbe.

 

Tartalom - Még fejlesztés alatt!

  Előszó

  I. Bevezetés – Az én sztorim

  II. Beilleszkedés a külföldi létbe – Információk, tippek és tanácsok

  1. Kulturális sokk

  2. Passzivitás a beilleszkedésben

  3. Elszigetelődés, elhatárolódás a helyiektől

  4. Itthon és otthon

  5. Az "otthon minden jobb" csapdája

  6. Karrier külföldön 

  7. A nyelvtudás fejlesztése

  Összefoglaló

  III. Gyakorlati teendőim – Saját jegyzetek

  A szerzőről

 

 

 

Az információk és tanácsok nem Egyesült Királyság-specifikusak vagyis nem csak az forgathatja haszonnal eme irományokat, aki ide akar költözni vagy itt él, hanem mindenki, aki Magyarországon kívül kíván eltölteni rövidebb vagy hosszabb időt életvitelszerűen.

 

Letölthető március elejétől!

Klikk a képre a letöltéshez!

Ezen kiadványra a Kreatív Közjavak Nevezd meg! – Ne add e! – Ne változtasd! – 4.0 Nemzetközi Licensz (Creative Commons – Attribution – Non Commercial – No Derivatives 4.0 International License) feltételei érvényesek: másolható, terjeszthető, bemutatható és előadható a tartalma változtatás nélkül azzal a feltétellel, hogy a szerző (Beck Marianna / London Life Design) nevét és a tartalom eredeti helyét (www.londonlifedesing.com) fel kell tüntetni, valamint a szerző engedélye nélkül nem hasznosítható kereskedelmi tevékenységre. 

www.creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

A kiadványokban szereplő információk tájékoztató és útmutató jellegűek, Azokat mindenki saját belátása szerint és saját felelősségére alkalmazza.

 

Ha további információra lenne szükséged az anyagokat, illetve a letöltés menetét illetően, írj vagy hívj!

 

LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM

All rights reserved                           

London Life Design /  Légy sikeres az életben. Légy sikeres külföldön.

Az oldal teljes írott tartalma a London Life Design tulajdonát képezi. Tilos a London Life Design írásos engedélye nélkül a honlap tartalmának másolása, kereskedelmi célra való felhasználása, valamint a forrás (London Life Design) megnevezése nélkül más weboldalakon való megjelentetése.