Tréningek, Tanfolyamok, Workshopok
Design Your Life - Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek / Előadók

 

 London Life Design, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön, tanfolyamok Londonban, London Life Design

A "Design Your Life - Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek" rendezvényt 2017 márciusában indítottuk útjára, elsősorban Angliában élő vállalkozó vagy vállalkozást fontolgató nők számára.

A célunk, hogy hasznos információkat, ötleteket adjunk egymás számára, inspiráljuk, segítsük egymást nem csak az üzleti tevékenységre, de a személyes fejlesztésre is vonatkozólag - hogy mindannyian képesek legyünk a legtöbbet és a legjobbat kihozni önmagunkból és az életünkből. 

 

 

Ezen az oldalon keresztül is szeretném megköszönni az eddigi előadók lelkesedését és munkáját - egy élmény volt velük együtt dolgozni és tőlük tanulni!

És sok szeretettel ajánlom bármelyikőjüket, ha szükséged van szakértő segítségre akár a magánéletben, akár a vállalkozásodban. 

 

Tollár Mónika / Kreatív online marketing manager, a "The Big Picture" Creative Brand Brainstorming kitalálója

Széleskörű ismereteket és szakmai gyakorlatot szerzett produkciós vezetőként művészeti projektek (produkciók, rendezvénysorozatok, stb.) létrehozásban, menedzselésében a megtervezéstől, megszervezéstől a komplett lebonyolításon át a lezárásig, valamint a szakmai partnerkapcsolatok létrehozásában. Mindemellett többéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik a kreatív online marketing, az online kampánytervezés és -kivitelezés, a website- és webshopmarketing, illetve az online kommunikáció és partnerkeresés területén.

Mónika előadása: "Az ún. „Big Picture” meglátása saját tevékenységünkkel kapcsolatban bizony nem is olyan könnyű feladat, ha a napi rutinban üzemeltetjük vállalkozásunkat. Ahogy ugyancsak nehéz és kockázatos kihívás az 1-5 fős cég mikrovilágából sikeresen átköltözni és életben maradni az 5-15 fős kisvállalkozás világegyetemébe. Ezen a kreatív brainstormingon olyan alapvetően fontos kérdésekre keressük a választ, ami segít továbblendülni, irányba állni, ha úgy érzed, elakadtál, megrekedtél a vállalkozásoddal kapcsolatban a brand, sales, marketing, PR területén.  Gyakorlatias elemzésekkel, gyors auditokkal és szakmai analízisekkel helyre tesszük fejben az egyes részeket, különálló részleteket."

www.moments365.hu/creativebrandbrainstorming

 

 

 

 

Kádár Tímea, marketingszakember, ContentBonum alapító-tulajdonosa 

18 éve foglalkozik sales szövegírással és marketinggel, olyan cégeknél dolgozott marketingvezetőként mint az Aegon, Erste Bank, Reader's Digest. A ContentBonumnál magával ragadó tartalommal töltik meg ügyfeleik weboldalait, közösségi csatornáit, blogját, nyomtatott brossúráit, mind angol, mind magyar nyelven.
Tímea előadása: "Előadásomban azokat a könnyen követhető lépéseket mutatom meg neked, amivel garantáltan te is javíthatsz a weboldalod szövegén. Így eléred, hogy a weboldalra érkező látogató ott is maradjon, elolvassa a szöveget és megtegye azt, amire ott kéritek. Lesz szó arról is, miért fontos a blog, és mivel töltsd meg, ha nincs rá időd, vagy nincs hozzá érzéked. Interaktív előadásra számíts, rengeteg olyan tippel, amit már a következő nap hasznosíthatsz."

www.writefab.com/work

 

 


 

Kovács Orsi, Life & Business Coach, Motivációs Előadó, Jump with Orsi alapítója

Egész életemben az volt a vágyam, hogy rátaláljak a szenvedélyemre, arra a hivatásra, ami nemcsak csodálatos a számomra, de amivel hozzájárulhatok ahhoz is, hogy a világunk minden nap egy picit jobb legyen. 2012-ben elvégeztem a Coach Akadémiát, felépítettem a Jump with Orsi vállalkozásom és emellett számos kisebb-nagyobb üzletet alakítottam ki. Két témakörben segítem az ügyfeleimet itthon és világszerte: az álom hivatás megtalálása és a pénzügyi szabadság elérése, valamint a nőiesség és annak minden csínja-bínja.

Orsi előadása: "Hogyan érhetjük el az angyagi / pénzügyi szabadságot. Mindannyian elcseréljük az időnket a pénzért. Így működik a társadalom. Azonban nem mindegy, hogy milyen alkut kötünk. A legtöbben éjjel-nappal robotolunk, annak érdekében, hogy legyen mit ennünk, legyen hol laknunk, ruházkodnunk, stb. Miután kifizettük az összes szükséges számlát és félretettük a pénzt a hónap egyéb kihagyhatatlan költségeire, szinte semmi nem marad arra, hogy esetleg azon gondolkodjunk, hogyan juthatnánk az egyről a kettőre. A jó hír az, hogy ezen változtathatunk. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, csak ki kell nyitnunk a szemünket, hogy meg is lássuk őket." 

www.jumpwithorsi.com

 

 

 

 

Orosz Réka, divattervező

Divattervező, stylist és mesterszabászként dolgozom Londonban, emellett egyetemre járok egy új szakmát tanulni, illetve ruhakészítést is oktatok. Az idei évben megnyertem az International Achievers Awardot, mint a legjobb női divattervező. Illetve több magazinban is publikálták már a munkáim.

Réka előadása: "Amikor épp nem dolgozom, akkor álmodozom. Az előadásom témája is ezzel kapcsolatos: hogyan valósítsuk meg az álmainkat, hol válik el az álom és a valóság és mi a különbség a kettő között." 

www.facebook.com/Orosz-Reeka-Fashion

 

 

 

 

Dancsó Andrea, Életvezetési és Üzleti Coach, Párkapcsolati Mediátor

Andrea  sikeresen  egyesíti  magában az édesanya és a dolgozó nő szerepét. Két csodálatos kislány anyukája, mellette pedig életvezetési- és üzleti trénerként, párkapcsolati mediátorként, network marketing mentorként, illetve tánctanárként is dolgozik. Mindez egy személyben, napi 24 órában. 

Andrea előadása: "A  hatékony  időbeosztás  menedzselése  nekem  nagyon  fontos.  Bármivel  is foglalkozunk,  anyák vagyunk vagy üzletemberek, akár mindkettő, vagy több is, általában harcolunk az idővel, úgy érezzük az ellenségünk. Előadásomban megismertetlek pár nagyon  egyszerű praktikával, melyek  segíteni  fognak  neked  is kibékülni  az idővel és az effektív perceket megsokszorozni a mindennapokban."

www.your-lifestyle-coach.com

 

 

 

 

Böcskey Csilla, Starholistic Terepeuta, Tréner és Coach

Csilla már 20 éve foglalkozik személyiségfejlesztéssel,  tanítással és egészséges  életmóddal.

Több, mint 30 féle  különböző  módszert  és  technikát ötvözve dolgozik a mindennapokban a testi  kezelésektől  kezdve a  lelki  blokk  oldáson  keresztül  az  energiaterápiáig. Sok éve tart nőknek  kurzusokat és táborokat,  melyeknek fő témája hogy hozzák ki magukból mindazt ami bennük  van  hiszen "ha rendben van az ember, rendben van a világa is". Azon dolgozik, hogy mások  életét egészségesebbé,  boldogabbá  és  sikeresebbé  tegye.

Csilla előadása: A Starholistic egy Csilla által összeállított és alkalmazott nagyon hatékony módszer, mely segít összhangba  hozni  a  kiegyensúlyozott  életmódot,  a  harmonikus családi  életet  és a sikeres hivatást. Előadásában, illetve néhány gyors stresszkezelő módszer bemutatásán  keresztül ezt a stresszmentesítő és harmonizáló módszerét ismerteti meg: hogyan  tegye  magát  rendbe az ember, hogy sikeresebb legyen az életben.  

www.starholistic.co.uk

 

 Kiss Barbara, Pszichológus
Kiss Barbara angliai,  londoni  pszichológus. Szakmai pályafutását egy non-profit egyesületnél
kezdte, ezt követően business coaching kisvállalkozásban és multinacionális cég HR osztályán is képviselte az  üzlet  emberi oldalát.  Többször volt  meghívott szakértő hazai élő TV és radió műsorokban.

Barbara előadása: Mit is tehetünk mi magunk a saját, egyéni boldogulásunkért, hogy eredményes vállalkozóvá váljunk és vállalkozóként képviseljünk magunkat. 

Barbara Facebook oldala 


 

 


Nagy Orsi, Business Coach, Business System and Process Management Expert
Mint üzleti coach, üzleti rendszer és folyamat szakértő kis- és közép vállalatok hatékony üzleti 
rendszereinek  kiépítését  segítem. Megmutatom, hogyan lehet időt és  energiát megtakarítvaa teljesitményt és a profitot megnövelni, és mindeközben  brand-et építeni. Az elmúlt 10 évben nemzeti és nemzetközi nagyvállalatoknál építettem informácio kezelésirendszereket. Úgy látom és  tapasztalom,  hogy  a  jövő  a kis- és  közép  vállalatoké és  a  tapasztalataimat  valamint tudásomat  az ő növekedésük éredekében adom át." 
Orsi  előadása:  Hogy hogyan tudod elkezdeni a közösségi média
segítségevel építeni a saját brand-et valamint a vállalkozásod brandjét is. 

www.obnconsultancy.com

 

 

 

 

 

Kovács Orsi és Orosz Réka októberi előadásairól webinár-felvétel is készült. Ha szeretnéd meghallgatni a két és félórás anyagot és tanulni tőlük, akkor erre a linkre klikkelve megvásárolhatod a videót. 

 

London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
Kövess minket a Facebook-on, hogy elsőként értesülj a legfrissebb hírekről, posztokról és újdonságokról.