top of page
Szolgáltatások
Image tervezés, Szín- és stílustanácsadás

 

A stílustanácsadás / image-tervezés elsődleges feladata és célja az, hogy megismerjük önmagunkat, külső adottságainkat, mind a pozitívakat, mind a negatívakat, és képesek legyünk mindezen ismeretek birtokában tudatosan alakítani a megjelenésünket, illetve az általa kommunikálni kívánt képet önmagunkrólAki megtalálja a színeit és az erősségeit, az egyéniségét hangsúlyozó öltözködési stílust, az mind a magánéletben, mind a karrierjében / az üzleti életben sikeresebb.

Sokéle oka lehet annak, ha úgy érezzük, hogy szeretnénk megújulni és megtaláni önmagunkat: új munkahelyre, új pozícióba kerültünk, karriert váltottunk, egy másik helyre vagy országba költöztünk, magánéletünkben, családi állapotunkban állt be változás. Ha te is úgy érzed, hogy szeretnél egy új külsőt, de olyat, amely összhangban van kívül, belül az igazi önmagaddal, ha szeretnéd tudni, hogyan emeld ki a külső előnyös tulajdonságaidat, ha szeretnéd biztos kézzel kiválasztani a hozzás illő ruhadarabokat, színeket, kiegészítőket, akkor ez a szolgálttásunk  neked szól!

szílustanácsadás, színtanácsadás, személyes image, image-tervezés, önmenedzselés, London Life Design

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésedre: 

 • Személyes és kiscsoportos szín- és stílustanácsadás

 • Csoportos stílustréning

 • Gardróbelemzés 

 • Vásárlás

 

Érdemes ellátogatni a Tudástár - Stílusterápia oldalunkra is, mivel itt folyamatosan bővülő és frissülő cikkeket lehet találni a témával kapcsolatban. 

 

 

 

Személyes szín- és stílustanácsadás

 

A tanácsadás során kialakítjuk a te egyéni öltözködési, megjelenési stílusod, amely összhangban áll a személyiségeddel, a magánéleti, illetve karriercéljaiddal, valamint a természetes adottságaiddal. 

 • Beszélünk arról, milyen céljaid és tapasztalataid vannak az öltözködéssel kapcsolatban.

 • A színelemzés során kiderítjük - színes kendők segítségével - hogy mely színtípusba tartozol vagyis mely színek a legelőnyösebbek a számodra, melyek hozzák ki a természetes színeidet (bőr, szem, haj) leginkább. 

 • A testalkatanalízis során megállapítjuk, hogy milyen testalkattal rendelkezel, melyek az erősségeid valamint a gyengeségeid, és ezek alapján átvesszük azt is, hogy mely testrészeidet érdemes kihangsúlyoznod, illetve mely fazonok állnak neked a legjobban és melyeket kerüld el.

 • Megnézzük, hogy milyen típusú, anyagú és nagyságú kiegészítőket (ékszereket, táskákat, sálakat stb.) válassz magadnak.

 • Beszélünk az arcformádról és a hozzá illő smink, frizura- és szemüvegtípusokról.

 • + Színkártya

 

A tanácsadás időtartama kb. 2.5 óra.

Ára: 90GBP 

 

 

 

Kiscsoportos szín- és stílustanácsadás

 

A cél és a program ugyanaz, mint a személyes tanácsadás során, de 2-4 fős csoportban. Ha vannak barátaid vagy  ismerőseid, akik szívesen eljönnének veled és maguk is résztvennének egy szín- és stíluselemzésen, akkor érdemes ezt az opciót választani.  

 

A konzultáció időtartama attól függ, hogy hány fős a csoport.

Ár: 80GBP / fő

 

 

Mind az egyéni, mind a csoportos konzultáció esetében lehetőség van csak színelemzést vagy csak stílustanácsadást / alkatelemzést kérni, továbbá extra szolgáltatásként sminkoktatást kérni.

Szintanácsadás ára: 60GBP (1.5 óra)

Stílustanácsadás ára: 40GBP (1 óra)

Extra sminkoktatás ára: 40 GBP (1 óra)

 

 

 

Csoportos stílustréning

 

Az egésznapos komplex tréning során megtanulhatod, hogyan alakítsd ki te magad a saját egyéni stílusodat, hogyan építsd fel az imidzsedet, akár mint magánember, akár, mint üzleti szereplő. A kurzus egyaránt tartalmaz elméleti és gyakorlati modulokat, valamint egyéni és csoportos gyakorlatokat. A csoport maximum létszáma 10 fő. 

Tréningprogram:

 • Az öltözködés, mint önkifejező és kommunikációs eszköz

 • Évszakelmélet / Színtípusok

 • Testalkat és ruhafazon / Testarányok korrigálása

 • Alkatanalizáció

 • Egyéniség és stílus - A személyes stílus megtalálása és kialakítása

 • Öltözködéskultúra / Alapszabályok

 • Alapdarabok / Az alapruhatár kialakítása

 • Üzleti öltözködés

 • Kiegészítők, anyagok és színek használata

 • A sminkelés alapjai

 • Énmárka felépítésének alapjai

 

A kurzus időtartama kb. 8 óra

Ára: 120GBP

 

 

 

Gardróbelemzés

 

A gardróbelemzés során először is meghatározzuk az alkatodat, majd részletesen átnézzük a szekrényed tartalmát és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat színben, fazonban és stílusban. Kiválogatjuk azokat a darabokat, melyek az alapját képezhetik a  ruhatáradnak az életstílusodnak, munkádnak, illetve az alkatodnak megfelelően. A rendszerezés után áttekinthetőbb lesz a ruhásszekrényed, és kiderül, hogy  vannak-e olyan darabok, melyekkel szükséges kibővíteni a ruhatárad, illetve mely darabokra nincs szükség. 

 

A gardróbrendezés időtartama kb. 2.5 óra

Ára: 70GBP 

 Vásárlás

.

Első lépésben megbeszéljük, hogy tulajdonképpen ki és mi vagy, mi a munkád, hogyan néz ki egy átlagos napod, majd átbeszéljük azt is, hogy mi is a cél az együttes vásárlás során, illetve hogy mekkora összeget kívánsz / tudsz erre költeni. Ezután közösen célirányosan felkeressük azokat a boltokat, ahol a vásárlási tervnek megfelelő darabokat fel lehet lelni, és ahol egy-egy ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy melyeket vásároljuk meg.  Ezzel a módszerrel elejét tudod venni annak, hogy olyan ruhákra költsd a pénzed, amelyek egyrészt nem állnak neked jól, másrészt nincs is rá szükséged. 

 

A szolgáltatás időtartama: mimimum 2 óra

Ára: 60GBP / 2 óra + 15GPB / óra

 

 

 

 

 

Tudástár és a My London oldalakon további hasznos, naprakész és praktikus információkat és érdekességeket lehet találni a témával kapcsolatban. A London Life Design Facebook oldalán pedig elsőként értesülhetsz a legújabb hírekről, változásokról, információkról.
 
 
Vagy jelentkezz ingyenes Skype tanácsadásunkra. Részletekért klikk az ikonra!
bottom of page