Ingyenes Skype TanácsadásHa van a külföldi életeddel, a költözéssel, a beilleszkedéssel, a munkavállalással kapcsolatban kérdésed, szeretnél néhány dolgot tisztábban látni, akkor jelentkezz egy 15 perces ingyenes Sykpe tanácsadásra.
Az ingyenes tanácsadás egyszeri alkalomra szól és nem kötelez semmiféle szolgáltatás vagy termék megrendelésére a későbbiekben. Ha úgy érzed azonban, hogy további segítségre van szükséged az adott problémában, akkor természetesen megrendelheted bármely szolgáltatásunkat.
 
Milőtt lefoglalnád az időpontodat, kérlek olvasd át a Szolgáltatások menüpontot, hogy tisztában legyél azzal, hogy miben tudunk segíteni! A London Life Design nem foglalkozik állás- és szállásközvetítéssel!
 
Mivel limitált számú jeletkezőt tudunk fogadni az ingyenes tanácsadásra (hetente maximum 4 fő), így előfordulhat, hogy kicsit várnod kell. Ha a megbeszélt időpont kezdete után 5 perccel nem vagy Skype-on elérhető, akkor a továbbiakban tárgytalannak tekintjük a tanácsadást.
 
Skype cím: londonlifedesign

 
Kövess minket a Facebook-on, hogy elsőként értesülj a legfrissebb posztokról és hírekről. 

Időpontot online regisztráción keresztül tudsz foglalni, kiválasztva a neked megfelelő napot és negyedórát. Töltsd ki az űrlapot a "Tárgy" kategóriában jelezve, hogy milyen konkrét témában kérsz segítséget, az "Üzenet" mezőben pedig írd le minél részletesebben, hogy miről is van szó. 
 
 
 
 
 
Ha további kérdésed volna a konzultációval kapcsolatban mielőtt még lefoglalnád az időpontot, akkor az alábbi formanyomtatványok keresztül üzenj!

Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *

Az üzeneted sikeresen el lett küldve!