top of page
Szolgáltatások
Karriertervezés, Énmárka építés

 

Akármiért is költözünk külföldre, a többség célja, hogy mihamarabb találjon egy olyan jól jövedelmező tevékenységet, amely megteremti a külföldi élet anyagi bázisát, hiszen az otthonról hozott pénz nem tart örökké. 
Vannak akiknek még otthonról sikerül elnyerni egy-egy állást, és van olyan is, amikor alig pár nappal a kiköltözés után sikerül munkát szerezni. A többségnek azonban fel kell készülnie arra, hogy akár hosszú hetekbe is telhet, amíg sikerül megfelelő munkát találni, illetve beletellik pár hónapba (esetleg pár évbe is), mire az otthoni pozíciónkkal egyenértékű munkát kapunk. Esetleg azon is érdemes elgondolkodnunk, hogy érdemes-e karrierváltásra adni a fejünket, illetve, hogy belevágjunk olyamibe, ami úgynevezett passzív jövedelmet ad nekünk függetlenül attól, hogy a világ épp melyik pontján tartózkodunk. 
karriertervezés, karrier külföldön, állásvadászat külföldön, önéletrajz írás és fordítás, motivációs levél írás, személyes márka építés, London Life Design
Hordozható karrier
 
Szeretnéd, ha olyan munkád lenne, amelyet országhatároktól, a lakóhelyedtől függetlenül is tudnál végezni, bárhol, és nem kellene azon aggódnod, hogyan és mikor találsz jól fizető, normális munkahelyet egy-egy költözés után? Ez az online tréning segít neked abban, hogy hogyan tudod a tudásod és a képességeid jövedelemforrássá alakítani függetlenül attól hol élsz.
 
 
 
Énmárka építés
 
Mind az üzleti életben, mind a munkaerőpiacon egyre fontosabb tényező az üzleti / szakmai céljainkkal, a szakértelmünkkel és a személyiségünkkel összhangban lévő, azt jól kommunikáló "kompakt" összkép, az énmárka. A personal branding vagyis az énmárka építés offline és online eszközei segítenek abban, hogy egyedivé és emlékezetessé tedd magad a potenciális munkáltatók, partnerek vagy kliensek szemében egy kompakt és ütős személyes márka felépítése révén, mely egyaránt jól szolgál téged, mint magánember és segít szakmai / üzleti céljaid elérésében.

 

 
 
Út a pénzügyi szabadság felé
 
Jövő- és pénzügyi tervező előadás és workshop Kovács Orsi, business & life coach, motivációs előadó közreműködésével, amelynek segítégével megtanulod, hogy hogyan találd meg az álommunkát és hogyan tervezd meg a jövődet, beleértve az anyagiakat is,  úgy, hogy a céljaid, az álmaid meg is valósuljanak. 
 
 
 
Üzleti Tréning és Networking Nőknek
 
A negyedévente megrendezésre kerülő vállalkozást, illetve személyiségfejlődést segítő tréning azoknak a nőknek szól, akik szeretnének "kilépni a kockából" és elindulni vagy továbbhaladni a saját útjukon - megtalálni a saját hangjukat, útjukat és megvalósítani az álmaikat. 
 
 
 
Skype tanácsadás
 
Az egy órás Skype beszélgetésen körbejárjuk a karrier témáját az adott élethelyzetedhez, tapasztalataidhoz és céljaidhoz igazítottan - hol vagy most, hova szeretnél eljutni, milyen lehetőségek, nehézségek állnak előtted - különböző gyakorlatok segítségével, pl. SWOT analízis, vizualizáció. A tanácsadás végén lesz egy letisztultabb képed azzal kapcsolatban, hogy igazából mire is vágysz karrier / munka területén, és hogyan is érheted el azt. 
 
 
 
 
 
 
Érdemes ellátogatni a Tudástár - Karriertervezés - Énmárkaépítés oldalunkra is, mivel itt folyamatosan bővülő és frissülő cikkeket lehet találni, mint pl. mi a Personal Branding, vagy  a hordozható karrier. 
Ha személyes jellegű élettörténetekre és gondolatokra vagy kíváncsi, akkor pedig klikk a My London Blog  oldalra. 
 
 
Emellett van lehetőséged jelentkezni egy egyszeri 10 perces ingyenes Skype beszélgetésre.
Információért klikk az ikonra. 
 
 
 
 
bottom of page