Magyar Közösség


A te sztorid / Inspiráló történetek
 
Ezen az oldalon olyan, az Egyesült Királyságban élő emberek történetét szeretnénk bemutatni, akik valamilyen módon egyfajta példaképként szolgálhatnak arra, hogy "így is lehet". Olyan inspiráló, motiváló sztorikat, ahol a történet főszereplője vagy főszereplői a kezdeti nehézségek, kudarcok, mélyrepülések ellenére sem adták fel és sikerült megállni a lábukon, sikerült beilleszkedniük és megtalálni a helyüket egy új, idegen és ismeretlen világban. Vagy csak egyszerűen jöttek, láttak és győztek.
Azt gondoljuk, hogy hasznos és jó dolog bemutatni az ilyen "hétköznapi sikertörténeteket". Hiszünk a pozitív példa erejében és szükségességében, abban, hogy egy-egy sikeres élettörténet segítséget és buzdítást adhat azoknak, akik nehézségeken mennek keresztül.

 

 

 

Ha az Egyesült Királyságban élsz már egy ideje és "megjártad a hadak útját", de mégsem adtad fel vagy úgy érzed, hogy történeted bármi más módon inspiráló lehet, írj nekünk a London Life Design Facebook oldalán keresztül privát üzenetben.

Kíváncsi vagy mások történeteire? Szeretnéd tudni, hogy mások hogy csinálták, milyen nehézségeken mentek keresztül és hogyan oldották meg azokat, hogyan vetették meg itt a lábukat és lettek sikeresek? Ha igen, akkor olvass tovább.