Partnerek, Szakértők

A London Life Design oldalain teret adunk mindazon szakembereknek is, akiknek szolgáltatásai kapcsolódnak valahol a London Life Design profiljához.  A partnerek, szakértők írásaival a Tudástár oldalakon találkozhattok, illetve programjaikkal a Tréningek, Tanfolyamok, Workshopok oldalon.  
 
Ha a London Life Design szolgáltatásaihoz kapcsolódó területen vagy szakértő és szeretnél csatlakozni a csapathoz, akkor klikk ide a részletekért!
életúttervezés, életviteli tanácsadás, karriertervezés külföldön, hogyan lehetsz sikeres külföldön, tréning, felnőttoktatás

Dancsó Andrea / Életvezetési és Üzleti Coach, Párkapcsolati Mediátor

Életvezetési  coachként, illetve párkapcsolati  mediátorként  a célom  és a feladatom  a  pozitív énkép  erősítése, párkapcsolati  problémák,  gátak feloldása, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos  tanácsadás.  Üzleti  coachként  pedig  a  személyes  márka  kiépítésében, a célok kitűzésében,  hatékony  közösségi  média  jelenlétben  tudok  segíteni.  Együtt keressük meg a kérdésekre a válaszokat és a megoldásokat.

www.your-lifestyle-coach.com

07753412535

andrea@your-lifestyle-coach.com

 

 

Siklósi Nóra / Változáskezelő Coach, Kommunikációs Tréner

Azoknak a külföldön élőknek tartok életvezetési és álláskeresési, egyéni, és csoportos tréningeket, akiknek nehezen megy a beilleszkedés, nem találják a helyüket, úgy érzik beleragadtak egy bizonyos szituációba és nem találják a kivezető utat. Ezenkivül szakterületem még a kommunikáció - ennek blokkoltsága gyakran okoz nehézséget a továbblépésben, különösen a külföldön élőknél vagy munkakeresésben. Nekik kínálok tréningeket állásinterjú előtt vagy ha úgy érzik, hogy nem találják meg a megfelelő kommunikációs csatornát az új élethelyzetükben. 

Mobiltárs -  Útrakelőknek és Útkeresőknek

mobilitars@gmail.com

Oláh Erika / Okleveles Grafológus, Önismereti Tréner

A kézírásunk egy nagyon sokoldalúan használható önismereti eszköz, ami hatékonyan segíti személyes fejlődésünket önmagunkkal kapcsolatos, munkahelyi, párkapcsolati vagy akár egészségügyi kérdésekben is. Írásunk a személyiségünk tükre, mely tele van jelzésekkel, amikre érdemes odafigyelni testi-lelki egészségünk megőrzése érdekében. Grafológusként ezeket a jelzéseket fordítom le mindenki által érthető, hétköznapi nyelvezetre, hogy ezáltal minél többen közelebb kerüljenek saját magukhoz és vágyaik/álmaik teljesüléséhez.

Elérhetőségek:

Grafológus Londonban

07553696850

grafolondon@gmail.com

Bodor Eszter / Theta Healing Konzulens, Okató, Kineziológus

Államilag elismert kineziológus, ThetaHealing® konzulensi-, oktatói, illetve a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán végzett magyar – kommunikáció szakos diplomám van. A ThetaHealing® tanfolyamok, előadások és workshopok mellett egyéni konzultációkat és kineziológiai oldásokat is végzek. A ThetaHealing® és a kineziológia módszerével, technikájával segítem a hozzám fordulókat, hogy kiteljesedjenek az életükben, önmagukban és egészségben, boldogságban éljenek. Felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt foglalkozok.

Elérhetőségek:

www.thetaworld.hu

bodoreszter@gmail.com

Skype: Eszter Bodor (thetaworld)

Rose Anikó / Életviteli és Kapcsolati Tanácsadó

Életviteli és Kapcsolati Tanácsadókéntaz a feladatom, hogy irányítsam és támogassam klienseimet életük nehéz időszakában. Célom, hogy segítsek nekik felismerni és kidolgozni, hogy mit akarnak igazán, és arra összpontosítani, hogyan tudják azt elérni. Fő területem a kapcsolati  problémák  –  legyen  az  akár romantikus, baráti vagy családi kapcsolat. Ezen belül is az egyik speciális  területem  a  szociopatákkal való viszony. Személyes tapasztalatom van ezen a téren,  ugyanis  egy  olyan  emberrel  voltam házas, akiről kiderült, hogy szociopata, így sokat tanultam a témával kapcsolatban.

Elérhetőségek:

www.authentic-lifecoaching.com

ani@authentic-lifecoaching.com

07547710700

 

Please reload

LondonLife Desig, életúttervezés, énmárka építés,

Ha szeretnél a szakértők által írott legújabb cikkekről elsőként értesülni, akkor kövesd a London Life Design Facebook oldalát, illetve ha szeretnél teljes hozzáférést az összes cikkhez, további előnyökkel és kedvezményekkel együtt, akkor csatlakozz a London Life Design Klubhoz

 
Ha nem szeretnél semmiképp lemaradni a legfontosabb tippekről, információkról, illetve akciókról, akkor érdemes feliratkozni a London Life Design Hírlevélre.
Életút-tanácsadás, Imázstervezés, Énkép építés, Tréningek Londonban, önfejlesztés