top of page

Design Your Life - Üzleti Tréning és Networking Nőknek / 2018 márciusi találkozóÉs ez is eljött...az 1 éves évfordulója a Design Your Life - Üzleti Tréning és Networking Nőknek rendezvénynek! Pár dolog átalakult menetközben, az elmúlt egy éves időszakban, de 2018 március 17-én megtartottuk a 4. találkozót is. A szerkezet a szokásos - 2 előadó, akik üzlettel / vállalkozással, vagy személyiségfejlesztéssel kapcsolatos témákban segítenek a résztvevőknek, utána pedig lehet ismerkedni, beszélgetni, üzleti vagy baráti kapcsolatokat építeni. A kettő között pedig nyereménysorsolás :)

A két előadónk Tollár Mónika, kreatív online marketing manager, és Kádár Tímea, marketingszakember, szövegíró volt. Mónika Budapestről érkezett hozzánk - vele még januárban otthon találkoztam személyesen, és azonnal tudtam, hogy vele "jó lóra tettünk". Energikus, kreatív, lelkes személyiség, aki gyakorlatilag él-hal azért, amit csinál. Ráadásul professzionális szinten. Mónika az általa kifejlesztett "The Big Picture - Creative Brand Branstorming" módszerrel ismertette meg a résztvevőket. Ez gyakorlatilag egy öt órás egyéni üzletfejlesztési módszer PR, branding, marketing, sales vonalon, amelyből egyfajta kivonatot, egyfajta rátekitést kaphattunk az egy órás előadásban. Timi már évek óta itt kint él Londonban, és mint a Content Bonum alapítója segíti az ügyfeleit abban, hogy mind angol, mind magyar nyelven minél szuperebb, hatékonyabb tartalommal, információval töltsék meg a weboldalukat, közösségi csatornájukat, blogjukat, nyomtatott brossúrájukat. Előadásában is erről beszélt. Saját élményem alapján, és a résztvevőktől kapott visszajelzések alapján is azt mondhatom, hogy a két előadónk abszolút profi szinten teljesített, olyan hasznos információkkal, tanácsokkal vérteztek fel minket, amelyek valós segítséget jelenthetnek bármelyik vállalkozásnak. Nekünk már csak annyi maradt, hogy a gyakorlatba át is ültessük mindazt, amit tőlük tanultunk.

De nemcsak az előadók voltak szuperek, hanem a résztvevők is - akik közt voltak "régi motorosok", akik az eddigi összes találkozón ott voltak, illetve voltak új résztvevők is. Valamiért nagyon lelkes, érdeklődő társaság jött össze, akik sokat kérdeztek, vagy sokat "közbevetettek" - abszolút pozitív volt a hangulat.

Volt egy különleges vendégünk is - különleges, mert egyrészt a rendezvény előtti napon ismerkedtünk meg - igaz csak telefonon - egy közös ismerős révén, és állapodtunk meg abban, hogy eljön a rendezvényre amolyan "harmadik előadóként", illetve másrészt mert ő volt az egyetlen férfi résztvevője a találkozónak. Gulyás Gergő a StartUp Campus London képviselőjeként egy, fiatal vállalkozóknak szóló programmal ismertetett meg minket, aminek a keretén belül ingyenes képzésen vehetnek részt mindazok, akik valamilyen innovatív, startup jellegű üzleti ötlettel rendelkeznek és szeretnék azt megvalósítani, de nem tudják hogyan és merre induljanak el.

A szervezőtársam ezúttal már nem Foroszán Zsuzsi volt, akivel tavaly márciusban elindítottuk a rendezvényt, hanem Eszenyi Éva, aki többek között gyönyörű, egyedi tervezésű ásványékszereket készít Eve Desing Fairy Jewellery néven. Évával a májusi rendezvényen ismerkedtünk össze, és kiderült, hogy hozzánk hasonlóan neki is van egy vállalkozó hölgyeknek szóló Facebook csoportja - ebből aztán az lett, hogy a két csoportot januárban "összevontuk", mivel egyrészt feleslegesnek tartottuk, hogy két csoport is legyen ugyanabban a témában ugyanazzal a céllal, másrészt pedig így jobban tudjuk egymást, illetve a csoporttagokat is támogatni. Úgyhogy most együtt csináljuk a Vállalkozó Nők Külföldön Facebook csoportot.

A mostani volt az első alkalom, hogy úgymond támogatóink is voltak. Mónika hozta nekünk a magyar ENIHORN céget, akiktől minden résztvevő kapott egy kis promóciós ajándékot - bőr kulcstartót, pénztárcát, irattartót. Médiatámogatóként pedig az 1000Words Magazine-t nyertük meg, akiket Mulicz Kata képviselt a szombati találkozón - és akiknek én is írtam már pár cikket.

A szokásos nyereménysorsolásunkon ismét szuper ajándékokat lehetett nyerni - többek közt Timi dedikált "Hogyan kerülj be a sajtóba ingyenesen" könyvét, vagy Mónika által felajánlott kézi készítésű Fércművek Janikovszky gyűrű-trióját. A további felajánlásokat köszönjük Böcskey Csillának a StarHolistic-tól, Oláh Erikának a GrafoLondon Coaching System-től, illetve, valamint Merksz Katalinnak a Katalin Merksz Millinery-től.

A fotókért pedig köszönet Dávid Andreának.

Itt szeretném megosztani Tollár Mónika felhívását is egy esetleges londoni tréningre, ha olyan jellegű vállalkozásod van, amelyben lehetőség van magyarországi együttműködésre.

"A „Big Picture” Creative Brand Brainstormingról (CBB) március végén tartott szakmai előadásomat követően egy olyan workshopot szeretnék tartani a közeljövőben Londonban, ahol a résztvevőkkel közösen építjük fel a képzeletbeli Budapest-London vállalkozói hidat. Kreatív online marketing tanácsadóként ezúttal azoknak az Angliában élő női vállalkozóknak szeretnék aktív, gyakorlatias segítséget nyújtani, akik elképzelhetőnek tartják, hogy termékeikkel és/vagy szolgáltatásaikkal a magyar piacot is megcélozzák, illetve magyarországi együttműködő szakmai partnerekre van szükségük. A workshop fókuszterületei, konkrét témái: • kreatív online marketing • online kampánytervezés és -kivitelezés • webshopmarketing • online kommunikáció • szakmai partnerkapcsolatok • barter együttműködések • közös kampányok, keresztpromóciók A CBB-ben eddig részt vett több int 50 különféle cég, vállalkozás, szervezet valamint a magam több int 15 éves szakmai gyakorlata és tapasztalata remek hátteret, valós platformot nyújt számukra mindehhez."

Ha érdekel bármelyik program, akkor jelentkezz Mónikánál!

Legközelebb várhatóan szeptemberben lesz Üzleti Tréning és Networking Nőknek esemény. Addig is, Évával úgy gondoltuk érdemes volna létrehozni egy londoni klubtalálkozót vállalkozó vagy éppen vállalkozáson gondolkodó nőknek havi rendszerességgel, ahol kötetlen formában tudnánk beszélgetni, információkat cserélni, tanácsokat kapni és adni, kapcsolatokat építeni.

Az találkozóra bárki eljöhet, és mivel nincsenek előadók sem, így belépő sincs. Az első találkozó április 21-én, szombaton lesz - részletekért csatlakozz vagy kövesd a vállalkozó nőknek szóló Facebook csoportunk.

Addig is olvasd el, hogyan jött létre a rendezvény 2017 márciusában, illetve mi történt a tavaly októberi találkozón.

Ha pedig addig is tanulni, fejlődni szeretnél - akár a karrieredet, akár a magánletedet tekintve, akkor gyere el a tavaly októberi egyik előadónk, Kovács Orsi, life & business coach-csal közösen szervezett áprilisi "Út a pénzügyi szabadság felé" tréningre vagy a májusi "Csodálatos Nő" tréningre, illetve a Bodor Eszter által tartott ThetaHealing alaptanfolyamra.


Comments


bottom of page