Szolgáltatások - Tréningek, Workshopok, Tanfolyamok

 

Szabadulj meg a feleslegessé vált, az életedet megnehezítő, a pozitív fordulatot, fejlődést meggátoló dolgoktól - az otthonodban és az életedben. Ezek a dolgok egyaránt lehetnek materiális jellegűek, illetve lelki és szellemi jellegűek. Rendszerint a fizikai és lelki-szellemi kacat feltételezi egymást: a túlzott mértékben felhalmozott tárgyak, kacatok, a megszálottan őrzött emléktárgyak gyakran valamilyen, mélyben meghúzódó lelki problémát, zavart jelentenek. Az offline workshop ebben segít - hogy mindezektől megszabadulj. 

Hordozható karrier / Online tréning

Szeretnéd, ha olyan munkád lenne, amelyet országhatároktól, a lakóhelyedtől függetlenül is tudnál végezni, bárhol, és nem kellene azon aggódnod, hogyan és mikor találsz jól fizető, normális munkahelyet egy-egy költözés után? Ez az online tréning segít neked abban, hogy hogyan tudod a tudásod és a képességeid jövedelemforrássá alakítani függetlenül attól hol élsz.

Please reload

LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM

Az oldal teljes írott tartalma a London Life Design tulajdonát képezi. Tilos a London Life Design írásos engedélye nélkül a honlap tartalmának másolása, kereskedelmi célra való felhasználása, valamint a forrás (London Life Design) megnevezése nélkül más weboldalakon való megjelentetése. 

London Life Design /  Légy sikeres az életben. Légy sikeres külföldön.

All rights reserved