Tréningek, Tanfolyamok, Workshopok
Vállalkozó Nők Külföldön Klubtalálkozó

 

Egy "üzletcsajos" délután - ahol egy kávé vagy tea mellett vállalkozással, üzletépítéssel kapcsolatos témákat tudunk megbeszélni, hasznos információkat, tippeket megosztani, segítséget kérni és adni, egymást bíztatni, közösen ötletelni - akár már vállalkozó vagy, akár még csak most gondolkodsz valami saját vállalkozáson. Valamint egymással ismerkedni, üzleti vagy baráti kapcsolatokat építeni. 

A klub havonta kerül megrendezésre mindig változó helyszínnel, bárki számára nyitott és ingyenes, illetve akkor jössz és mész, amikor csak akarsz. Ha csak egy félórád van beugrani, az is jó!  


Gyere el te is, hogy együtt építsünk egy itteni támogató női vállalkozói közösséget!

 

A legközelebbi találkozó: 2018 április 21., szombat 14.00 - 18.00

Helyszín: szervezés alatt

Várunk mindenkit szeretettel:
Eszenyi Éva
Beck Marianna

 

További részletekért csatlakozz a Vállalkozó Nők Külföldön Facebook csoportunkhoz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A klubtalálkozó mellett évente többször is rendezünk üzleti tréning és kapcsolatépítő napokat, ahol szakmai előadóktól, sikeres üzletasszonyoktól lehet tanulni részben vállalkozással, részben pedig személyiségfejlesztéssel kapcsolatban.

Ha legközelebb te is szeretnél ott lenni az immáron ötödik találkozón, akkor olvasd el a részleteket a Design Your Life - Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek oldalon. 

 

 

 

 

 

vállalkozó nők külföldön, sikeres nők külföldön, üzleti tréning és kapcsolatépítés külföldön, vállalkozás Angliában
Kövess minket a Facebook-on, hogy elsőként értesülj a legfrissebb hírekről, posztokról és újdonságokról.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM

Az oldal teljes írott tartalma a London Life Design tulajdonát képezi. Tilos a London Life Design írásos engedélye nélkül a honlap tartalmának másolása, kereskedelmi célra való felhasználása, valamint a forrás (London Life Design) megnevezése nélkül más weboldalakon való megjelentetése. 

London Life Design /  Légy sikeres az életben. Légy sikeres külföldön.

All rights reserved