Tréningek, Tanfolyamok, Workshopok
Design Your Life - Üzleti Tréning Nőknek / Webinár tréning

 

pénzügyi szabadság, sikeres nők külföldön, tanfolyamok Londonban, üzleti webinár

A "Design Your Life - Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek" rendezvényt 2017 márciusában indítottuk útjára Londonban elsősorban vállalkozó vagy vállalkozást fontolgató nők számára.

A célunk, hogy hasznos információkat, ötleteket adjunk egymás számára, inspiráljuk, segítsük egymást nem csak az üzleti tevékenységre, de a személyes fejlesztésre is vonatkozólag - hogy mindannyian képesek legyünk a legtöbbet és a legjobbat kihozni önmagunkból és az életünkből. 

 

Az októberben megtartott találkozó webinár formában is követhető volt - hogy azokhoz is eljusson. akik nem tudtak ott lenni személyesen akár a földrajzi távolság miatt, akár más jellegű elfoglaltságuk miatt. Ez alkalommal Kovács Orsi, business & life coach, illetve Orosz Réka, nemzetközi díjas divattervező voltak az előadók - témájuk pedig a pénzügyi szabadság megteremtése és az álmok megvalósítása volt. 

Kovács Orsi, Life és Business Coach, Motivációs Előadó, Jump with Orsi alapítója

Egész életemben az volt a vágyam, hogy rátaláljak a szenvedélyemre, arra a hivatásra, ami nemcsak csodálatos a számomra, de amivel hozzájárulhatok ahhoz is, hogy a világunk minden nap egy picit jobb legyen. 2012-ben elvégeztem a Coach Akadémiát, felépítettem a Jump with Orsi vállalkozásom és emellett számos kisebb-nagyobb üzletet alakítottam ki. Két témakörben segítem az ügyfeleimet itthon és világszerte: az álom hivatás megtalálása és a pénzügyi szabadság elérése, valamint a nőiesség és annak minden csínja-bínja.

A mostani rendezvényen arról fogok beszélni, hogyan érhetjük el az angyagi / pénzügyi szabadságot. Mindannyian elcseréljük az időnket a pénzért. Így működik a társadalom. Azonban nem mindegy, hogy milyen alkut kötünk. A legtöbben éjjel-nappal robotolunk, annak érdekében, hogy legyen mit ennünk, legyen hol laknunk, ruházkodnunk, stb. Miután kifizettük az összes szükséges számlát és félretettük a pénzt a hónap egyéb kihagyhatatlan költségeire, szinte semmi nem marad arra, hogy esetleg azon gondolkodjunk, hogyan juthatnánk az egyről a kettőre. A jó hír az, hogy ezen változtathatunk. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, csak ki kell nyitnunk a szemünket, hogy meg is lássuk őket. Célom az, hogy támogassalak benneteket egy olyan élet kialakításában, ahol a pénz dolgozik értetek, és nem ti érte.

www.jumpwithorsi.com

 

 

 

Orosz Réka, divattervező

Divattervező, stylist és mesterszabászként dolgozom Londonban, emellett egyetemre járok egy új szakmát tanulni, illetve ruhakészítést is oktatok. Az idei évben megnyertem az International Achievers Awardot, mint a legjobb női divattervező. Illetve több magazinban is publikálták már a munkáim.

Amikor épp nem dolgozom, akkor álmodozom. A szombati előadásom témája is ezzel kapcsolatos: hogyan valósítsuk meg az álmainkat, hol válik el az álom és a valóság és mi a különbség a kettő között. 

www.facebook.com/Orosz-Reeka-Fashion

 

 

 

 

Szeretnél te is részese lenni a találkozónak?

Szeretnéd tudni, hogy Orsi milyen passzív jövedelemforrásokat tanított meg a résztvevőknek? 

Szeretnéd tudni, hogy mi a pézügyi szabadság kulcsa?

Szeretnéd te is hallani hogyan inspirálta Réka a résztvevőket az álmaik elérésére? 

 

Akkor mindössze annyi a dolgod, hogy megvásárolod az előadásról készült webinár-felvételt és persze meg is nézed azt!

A videó mellé kapsz még egy ingyenes céltervezőt is, amelynek a segítségével könnyebben és hatékonyabban el tudod érni a céljaid. 

 

 

Igen, kérem a videót és az ingyenes céltervezőt mindössze  £10-ért. 

 

 

 

Emellett lehetőséged van a videó és a céltervező mellé kedvezményesen megszerezni a jövő évre vonatkozó Évrendező Naplót. A két részből álló, 29 oldalas napló segít neked abban, hogy jobban átlásd és megértsd, hogy hol is tartasz most az életben és merre szeretnél továbbmenni.  

 

 

Igen, kérem a videó és az ingyenes céltervező mellé a kedvezményes

Évrendező Naplót is összesen  £14-ért.

 

 

London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, üzleti tréning és kapcsolatépítés nőknek, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön
London Life Design, sikeres nők külföldön, célkitűzés, céltervezés, céltervező, pénzügyi szabadság, tanfolyamok Londonban, vállalkozás külföldön
London Life Design, sikeres nők külföldön, önmenedzselés, életúttervezés, pénzügyi szabadság, tanfolyamok Londonban, vállalkozás külföldön

Mit mondanak mások a rendezvényről?

"Az októberi rendezvényen vettem részt webinár formájában. Örömmel töltött el, hogy így résztvehettem egy számomra fontos másik programon aznap, este pedig megtekinthettem az előadást. Az előadók inspirálóak voltak, ahogy hallgattam őket megannyi ötlet körvonalazódott bennem! Szavak, öteltek, gondolatok, amiket lejegyzeteltem emlékeztetnek az irányra és tartjak bennen a motivációt az álmaim megvalósítása felé vezető úton. Bízom benne, hogy lesz alkalmam személyesen is részt venni a jövőbeni rendezvényeken, de ha más nem, továbbra is legalább online felületen!"

Bahul Krisztina, pénzügyi asszisztens

 

 

„Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy részt vehettem a London Life Design májusi rendezvényén, ahol rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb több életterületen is. Azonnal használható tanácsokat kaptam például a hatékony időmenedzseléshez, a komfortzóna-tágításhoz és a testi-lelki harmónia megőrzéséhez is. Nagyon szimpatikus volt a rendezvény felépítése, profi előadókat hallhattunk több különböző témában is. Az előadások rendkívül inspirálóak voltak, új lehetőségeket és perspektívákat nyitottak meg, így mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat és a leendő/meglévő vállalkozásukat. Köszönöm a kiváló szervezést, nagyon jól éreztem magam.”

Oláh Erika, grafológus, önismereti tréner, párkapcsolati coach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A My London blogon olvashatsz részletes beszámolót az októberi találkozóról, illetve a legelső, bemutatkozó márciusi rendezvényről.

Az összes korábbi előadóról és az általuk prezentált témáró pedig itt találsz információt. 

 

 

Szeretnél legközelebb te is személyesen részt venni a találkozón? 

Design Your Life - Üzleti Tréning és Networking Nőknek oldalon megtalálsz minden részletet ezzel kapcsolatban. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Kövess minket a Facebook-on, hogy elsőként értesülj a legfrissebb hírekről, posztokról és újdonságokról.