top of page
SZOLGÁLTATÁSOK - ÉLET-TÉR ÉS OTTHONPSZICHOLÓGIA
5_edited.jpg

"Az én házam az én váram" - tartja a magyar mondás. És milyen igaz. Az idézet nem csak arra vonatkozik azonban, hogy az én házam az én tulajdonom és a falain belül az történik, amit én szeretek és akarok. Hanem arra is, hogy az én házam az én világom is egyben: a számunkra fontos és kedves dolgok tárháza, melyekben kifejeződik az életszemléletünk és életstílusunk, ahol jól érzzük magunkat, ahol mind szellemileg, lelkileg és fizikailag fel tudunk töltődni.

Nem mindegy tehát, hogy milyen körülmények között élünk, hogy milyen bútorokkal, tárgyakkal és milyen, ezek által kifejezett atmoszférában élünk nap, mint nap. Mindenki jobban érzi magát, energetikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak, boldogabbnak, ha otthona tükrözi az ő lényegét, illetve ha olyan dolgok veszik körül, melyek egyrészt pozitívan hatnak rá, másrészt tökéletesen kiszolgálják az igényeit és szükségleteit.

Talán nem véletlen az sem, hogy egy-egy költözéskor vannak bizonyos tárgyak, amelyekhez mindenképp ragaszkodunk, amelyeket feltétlenül magunkkal akarunk vinni az új otthonunkba. Nem csak azért, mert praktikus tárgy vagy egy kedves emlék, hanem azért is, mert általa tudjuk megteremteni az új helyünkön az otthonosság, ismerősség érzését.

Mindezek hatványozotabban érvényesülnek, ha egy idegen országban élünk - hiszen az otthonunk lesz az az 'ismerős bázis' egy jó darabig, ahonnan minden nap elindulunk az új életünkbe, az ismeretlenbe, a szokatlanba. 

A Holisztikus Otthonteremtés célja, hogy olyan tereket teremtsünk együttesen az otthonodban, amely harmóniában van az ottlakók igényeivel - életstílusával, személyiségével, gondolatvilágával és hobbijával. A lakberendezés  alapelvei mellett az otthonpszichológia és különböző térrendező módszerek figyelembevételével alakítjuk ki azt az otthont, ami biztosítja a kiegyensúlyozott, boldog és sikeres életet. 

  • Komplett berendezés - szín- és stílusterv, térszervezés, bútorok, kiegészítők

  • Kis terek / szobák térfelhasználásának maximalizálása 

  • Praktikus tárolóhelyek kialakítása

  • Szín- és Stílustanácsadás

  • Vásárlási segítség (Personal Shopping)

  • Költözködési tanácsadás

  • Otthon és lélek lomtalanítás 

Bővebb információt ezen az oldalon találsz: Unexpected Living

 

Az üzleti oldalhoz kapcsolódó blogoldalon pedig hasznos és érdekes írásokat találhatsz lakberendezéssel, otthonpszichológiával, otthonteremtéssel, környezetbarát, tudatos és harmonikus életvitellel kapcsolatos témákban:

The Unexpected - Living & Lifestlye Magazine Blog

bottom of page