top of page

AZ ÉN SZTORIM...

​Hi there!
 
A London Life Design ötletgazdája és létrehozója vagyok.

2010 márciusa óta élek az Egyesült Királyságban, azon belül is Londonban, ahol is óvónőként kezdtem az új életem, majd a későbbiekben dolgoztam nanny-ként, illetve angol-magyar tolmácsként is. Több országban is éltem mielőtt a britek szigetére vetett volna a sors: megjártam Kínát, Malawit és Dániát, részben önkéntesként, részben fizetett alkalmazottként; mindezek előtt pedig egy patinás budapesti művelődési ház munkatársa voltam. Hol gyerekekkel, hol felnőttekkel foglalkoztam, de mindvégig az oktatás–képzés / kultúra / rendezvényszervezés hármasában mozogva. Végzettségemet tekintve művelődés- és oktatásszervező / felnőttoktató vagyok, valamint ThetaHealing és Access Bars konzulens képzettséggel is rendelkezem.  
A személyiségfejlesztés mellett van egy másik szenvedélyem is: lakberendezés. Jobban mondva a holisztikus szemléletű otthonteremtés. Fontosnak tartom azt, hogy milyen környezet vesz minket körbe a mindennapokban, mivel ez befolyásolja a testi, szellem és lelki közérzetünket.
Mivel mondhatni gyakorlott “relokátor” vagyok, olyan személy, aki életében többször változtatott országot, lakóhelyet, munkahelyet, foglalkozást és otthont, így azt gondolom, hogy már csak a saját személyes  élettapasztalataim révén is hasznos információkkal és tanácsokkal tudom segíteni azokat, akik egy idegen országban, idegen kultúrában gyakorlatilag a semmiből építik fel az életüket. Pontosan tudom milyen döntéseken, vívódásokon, kétségeken, félelmeken és várakozásokon megy keresztül az, aki külföldre költözik. Hogy a kezdeti eufória után mennyire elveszettnek, tanácstalannak, idegennek, sőt néha ostobának tudja érezni magát az ember, amikor egy általa eladdig ismeretlen világba csöppen bele és próbálja abban megtalálni és megállni a helyét. Tudom milyen csapdái lehetnek, ha valaki csak úgy, lesz-ami-lesz alapon fejest ugrik az ismeretlenbe tökéletesen felkészületlenül vagy éppen annak, ha valaki mindent pontosan kicentizve, mereven megtervez (aztán mégsem úgy sikerül).​
A tapasztalataim mellett a tudásommal, a képességeimmel és az emberségemmel is tudlak segíteni - legyél akár még otthon azon filozófáló, hogy vajon belevágj-e egy külföldi kalandba, vagy már kint élő, aki  szeretne minél zökkenőmentesebb és gyorsabban beilleszkedni az új életébe bárhol is van a világon, esetleg már egy külföldi veterán vagy, aki kicsit irányt vesztett és szeretné megtalálni a számára legjobb életutat. 

A London Life Design oldalán sok hasznos információ található mindazon témakörökben, amihez értek, amiben van élet- és munkatapasztalatom. Döntő részük bárki számára ingyenesen hozzáférhető a Tudástár oldalakon, de vannak speciális, általam kifejlesztett és összeállított anyagok, melyek egyszeri díj megfizetése ellenében hozzáférhetők. 

So, welcome and follow me!​
életúttervezés, életviteli tanácsadás, karriertervezés külföldön, hogyan lehetsz sikeres külföldön, tréning, felnőttoktatás
  • LinkedIn1.jpg
Beck Marianna 
London Life Design

Szeretnél vendégírónak vagy egy rendezvényedre vendégelőadónak? Erre klikkelve találhatsz bővebb információt, hogy milyen témákkal kapcsolatban tudok neked segíteni. 

A HazaKöltöző Magyarok oldalán megjelent velem készült interjút itt találod. 
Ha pedig érdekel a másik szenvedélyem is, ahol az otthonteremtésről olvashatsz, tanulhatsz, akkor látogass el az Unexpected Living oldalára.
Beck Marianna / London Life Design, Légy sikeres az életben. Légy sikeres külföldön.
bottom of page