Szolgáltatások - Információs anyagok, Segédletek

Az itt szereplő  elektronikus dokumentumok/segédletek a London Life Design által kifejlesztett és összeallitott anyagok, melyek hatékony és praktikus segítséget nyújtanak a külföldi életben, az elindulásban és a beilleszkedésben. Az anyagok egy része ingyenesen letölthető, egy része pedig egyszeri díj megfizetése ellenében hozzáférhető. 

Az igyenes dokumentumok hozzáféréséhez először regisztrálnod kell, mint London Life Design Online Klub tag, illetve be kell jelentkezned. A klubtagsági előnyeiről és a London Life Design adathasználati szabályairól IDE kattintva olvashatsz. 

 

Ha további információra lenne szükséged az anyagokat, illetve a letöltést / vásárlást menetét illetően, írj vagy hívj.

HOGYAN KÉSZÜLJ FEL SIKERESEN A KÜLFÖLDI ÉLETRE

TIPPEK ÉS TANÁCSOK KÜLFÖLDRE KÖLTÖZŐKNEK

Ingyenesen letölthető!

A 28 oldalas kiadvány azoknak szól, akik fontolgatják vagy már eldöntötték a külföldi költözést és szeretnének valamifajta általános és pratikus információt azzal kapcsolatban, hogy mégis mire kell és lehet számítani a határátlépés során, imilyen gyakorlati teendőket kell elintézni, hogy sikerrel induljon a kinti éltünk, illetve milyen nehézségekkel, problémákkal és buktatókkal találkozhatnak.  

Ingyenesen letölthető!

Ez a kiadvány a már külföldön élőknek szól, akik, ugyan különböző okok miatt, de nehéznek találják a beilleszkedést, nehezen szokják meg vagy fogadják el a célországuk életszemléletét, ritmusát, szokásait és ezért kicsit kirekesztettnek, gyökértelennek érzik magukat. 

ÉRDEKEL

HOGYAN ILLESZKEDJ BE SIKERESEN A KÜLFÖLDI ÉLETBE

TIPPEK ÉS TANÁCSOK KÜLFÖLDÖN ÉLŐKNEK

ÉVRENDEZŐ NAPLÓ 2019 / 2020

MEGVÁSÁROLHATÓ

Az Évrendező Napló segítségével egy kis utazásra invitállak: a saját belső világodba, a vágyaid, az álmaid, a jövőre vonatkozó terveid világába. A napló kitöltése abban segít, hogy egyrészt lezárhasd és megértsed a mögötted álló évet és benne önmagadat, másrészt, hogy megtervezhesd az előtted álló esztendőt, illetve a saját életedet. Hogy végül azt az életed éld, amit igazán szeretnél.

Saját, különböző országokban és kontinenseken szerzett tapasztalatokon és élményeken alapuló, szokatlan kalandregény, amely  egyszerre  kombinálja a   személyes hangvételű útleírást a praktikus és  hasznos  tanácsokkal,  valamint a határátlépésre, a külföldi életre vonatkozó filozófikus gondolatokkal.  

KALANDORKÖNYV

KÉSZÜLŐBEN