top of page
SZOLGÁLTATÁSOK - LETÖLTHETŐ ÖNISMERETI ANYAGOK
Személyiségfejlesztés Munkafüzetek London Life Design.png

Az itt megtalálható letölthető munkafüzetek, online könyvek és információs anyagok hatékony és praktikus segítséget nyújtanak elsősorban a személyiségfejlesztés, önismeret témájában, illetve a külföldi életben, az elindulásban és a beilleszkedésben egyaránt. Az anyagok egy része ingyenesen letölthető, egy része pedig egyszeri díj megfizetése ellenében hozzáférhető. 

Az igyenes dokumentumok hozzáféréséhez először regisztrálnod kell, mint London Life Design Online Klub tag, illetve be kell jelentkezned. A klubtagsági előnyeiről és a London Life Design adathasználati szabályairól IDE kattintva olvashatsz. 

 

Ha további információra lenne szükséged az anyagokat, illetve a letöltést / vásárlást menetét illetően, írj vagy hívj.

ÉVRENDEZŐ NAPLÓ 2022 / 2023

IRÁNYTŰ, INSPIRÁCIÓ, CÉLTERVEZÉS

Az Évrendező Napló segítségével egy kis utazásra invitállak: a saját belső világodba, a vágyaid, az álmaid, a jövőre vonatkozó terveid világába. A napló kitöltése abban segít, hogy egyrészt lezárhasd és megértsed a mögötted álló évet és benne önmagadat, másrészt, hogy megtervezhesd az előtted álló esztendőt, illetve a saját életedet. Hogy végül azt az életed éld, amit igazán szeretnél.

London Life Design Évrendező Napló 2023.jpg

ÉLET - KERÉK 

TERVEZŐ A KIEGYENSÚLYOZOTT ÉS SIKERES ÉLETHEZ

Az életkerék egy jól ismert és széleskörben alkalmazott egyszerű, de annál hatékonyabb önismereti eszköz.

Az Élet - Kerék munkafüzet a saját belső világodba, a vágyaid, az álmaid, a jövőre vonatkozó terveid világába visz el. Segítségével megtanulod kielemezni az életed érintő tíz fontos életterületet, hogy egy-egy adott életterületen belül mennyire vagy sikeres, illetve elégedett az eddig elért eredményeiddel, valamint meg tudod határozni  mely területeken van változtatásokra, fejlődésre szükséged. 

Élet - Kerék.png

CÉL - TUDATOSSÁG 

HOGYAN VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAIDAT

A Cél - Tudatosság egy komplex és részletes munkafüzet tele élet- és céltervezős, valamint időgazdálkodós gyakorlatokkal, és hasznos információkkal, tippekkel a témát illetően. A feladatok segítségével mélyre tudsz ásni önmagadban és tudatosíthatod magadban, hogy ki és mi is akarsz lenni, hogyan is szeretnéd élni az életed, illetve megtervezheted a jövődet hatékony célkitűzések és időgazdálkodás által - azt a jövőt, az az életet, amiről mindig is álmodtál.

Cél - Tudatosság.png

A MÁSIK ÉNED / Készülőben

TEREMTSD MEG ÖNMAGAD

Mindannyian elképzeltük már azt a másik, az ideális énünket - de csak kevesen 'váltották is valóra'. Az önmegvalósítás nem más, mint meghallani a saját belső hangunkat, hallgatni az érzéseinkre, a saját belső iránytűnkre és ezzel összhangban cselekedni. Meglelni valódi önmagunkat és aszerint élni.

A Másik Éned munkafüzet a legbenső énedbe, gondolat- és érzésvilágodba visz el, sokféle gyakorlat által segít felfedezni ki és mi is akarsz igazából lenni, hogyan tudod a neked megfelelő kiteljesedett életet élni.

A Másik Éned.png

HOGYAN KÉSZÜLJ FEL SIKERESEN A KÜLFÖLDI ÉLETRE

TIPPEK ÉS TANÁCSOK KÜLFÖLDRE KÖLTÖZŐKNEK

Ingyenesen letölthető!

A 28 oldalas kiadvány azoknak szól, akik fontolgatják vagy már eldöntötték a külföldi költözést és szeretnének valamifajta általános és pratikus információt azzal kapcsolatban, hogy mégis mire kell és lehet számítani a határátlépés során, imilyen gyakorlati teendőket kell elintézni, hogy sikerrel induljon a kinti éltünk, illetve milyen nehézségekkel, problémákkal és buktatókkal találkozhatnak.  

2.png

HOGYAN ILLESZKEDJ BE SIKERESEN A KÜLFÖLDI ÉLETBE

TIPPEK ÉS TANÁCSOK KÜLFÖLDÖN ÉLŐKNEK

Ingyenesen letölthető!

Ez a kiadvány a már külföldön élőknek szól, akik, ugyan különböző okok miatt, de nehéznek találják a beilleszkedést, nehezen szokják meg vagy fogadják el a célországuk életszemléletét, ritmusát, szokásait és ezért kicsit kirekesztettnek, gyökértelennek érzik magukat. 

1.png
bottom of page