top of page

INGYENES ONLINE TANÁCSADÁS

​Ha szeretnél néhány dolgot tisztábban látni akár bármely szolgáltatással kapcsolatban, akár azt illetően, hogy miben és hogyan tudnék neked segíteni, akkor jelentkezz egy 15 perces ingyenes online tanácsadásra.

Az ingyenes tanácsadás egyszeri alkalomra szól és nem kötelez semmiféle szolgáltatás vagy termék megrendelésére a későbbiekben. Ha úgy érzed azonban, hogy további segítségre van szükséged az adott problémában, akkor természetesen megrendelheted bármely szolgáltatást.
 
Mielőtt lefoglalnád az időpontodat, kérlek olvasd át a Szolgáltatások menüpontot, hogy tisztában legyél azzal, hogy miben tudok segíteni.
 
Az online megbeszélésre vagy Zoom-on vagy Skype-on keresztül van lehetőség. Ha a megbeszélt időpont kezdete után 5 perccel nem vagy online, akkor a továbbiakban tárgytalannak tekintem a tanácsadást.
Időpontot online regisztráción keresztül tudsz foglalni, kiválasztva a neked megfelelő napot és időpontot. Töltsd ki az űrlapot a "Tárgy" kategóriában jelezve, hogy milyen konkrét témában kérsz segítséget, az "Üzenet" mezőben pedig írd le minél részletesebben, hogy miről is van szó.
Online meeting
Ha további kérdésed volna a konzultációval kapcsolatban mielőtt még lefoglalnád az időpontot, akkor az alábbi formanyomtatványok keresztül üzenj!

Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *

Az üzeneted sikeresen el lett küldve! Hamarosan jelentkezem.

bottom of page