top of page
London Life Design, Életúttervezés, Önmenedzselés, Sikeres élet, Sikeres külföldi élet.jpg

Keep Calm & Design Your Life

Külföldön élsz régóta és úgy érzed megrekedt az életed, nem találod a helyes irányt?
Mostanában költöztél ki és idegenül érzed magad? Nehezen tudsz beilleszkedni az új környezetedbe?
Még otthon vagy és fontolgatod a külföldre költözést, de nem tudod merre és hogyan indulj el?


Magam is átmentem mindezeken, átéltem milyen az, amikor az ember tanácstalannak, elveszettnek érzi magát. És azt is tudom milyen jól jön ilyenkor a segítség. Néha elég csak egy kis beszélgetés és máris másképp látjuk a dolgokat. Néha hosszabb időre és mélyebb önvizsgálatra van szükségünk, hogy meglássuk az útirányt.
2007 óta élek külföldön - jelenleg Londonban, de éltem korábban Dániában, Malawiban és Kínában is. A különböző, külföldön élőknek vagy külföldre költözni kívánóknak szóló szolgáltatások mellett a Tudástár oldalakon hasznos információkat, tippeket, linkajánlókat, ingyenesen letölthető anyagokat találsz​, valamint a My London oldalon személyes jellegű blogbejegyzések közül lehet szemezgetni.
Beck Marianna
London Life Design, Beck Marianna, életúttervezés, életviteli tanácsadás, sikeres élet külföldön, hogyan lehetsz sikeres külföldön, sikeres élet, önismeret, önfejlesztés, pénzügyi szabadság
London Life Design, Beck Marianna, Évrendező Napló 2023, évrendezés, céltervező, teremtésnapló, teremtés, tudatos tervezés, tudatos céltervezés
Új év - új élet? Szeretnéd tudatosabban, célorientáltabban belevágni az új esztendőbe? 

Szeretnéd sikerrel venni az akadályokat, elérni a céljaidat, valóra váltani rég dédelgetett álmaidat, elképzeléseidet?

Ha igen, akkor az Évrendező Naplót neked találták ki! 

A napló két részből áll és különböző kreatív feladatokon keresztül egyrészt végigkalauzol a tavalyi éved legfontosabb állomásain, segít abban, hogy megértsed és lezárhasd a tavalyi évet, másrészt megtervezteti veled az elkövetkező 12 hónapot a te saját céljaidnak megfelelően. Hogy végül azt az életed éld, amit igazán szeretnél.

Szeretnél többet megtudni a Naplóról, szeretnéd megnézni a rövid videóismertetőt, esetleg megvásárolnád? Klikk ide a részletekért. 
bottom of page