top of page

Szolgáltatások - Letölthető és megvásárolható anyagok
 
Évrendező Napló 2022 / 2023

Mi is az Évrendező Napló?
 
"Az Évrendező Napló segítségével egy kis utazásra invitállak: a saját belső világodba, a vágyaid, az álmaid, a jövőre vonatkozó terveid világába. A napló kitöltése abban segít, hogy egyrészt lezárhasd és megértsed a mögötted álló évet és benne önmagadat, másrészt, hogy megtervezhesd az előtted álló esztendőt, illetve a saját életedet. Hogy végül azt az életed éld, amit igazán szeretnél. Segítségével tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, vágyaidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva pedig megtervezheted a jövődet, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat és a kezedben tarthasd a saját életed irányítását."
 
 
Az 55 oldalas napló két fejezetből áll:
  1. Visszatekintő: az elmúlt év összegzése
  2. Előretekintő: az új év megtervezése
 
Különböző kreatív és logikus gondolkodást igénylő feladatokon keresztül egyrészt végigkalauzol a tavalyi éved legfontosabb állomásain (Ezek Történtek Velem, 2022 Legjei, Sikerek és Kudarcok, Megbocsájtás / Elengedés), másrészt megtervezteti veled az elkövetkező 12 hónapot a te saját céljaidnak és vágyaidnak megfelelően (Életcél - Vezérlő Csillag, Ideális Élet, Ideális Én, Korlátozó Hiedelmek, Céltervezés, Mi Történjen Velem, Mágikus Hármasok, 30 napos kihívás, Napi Rutin, Látványtábla). Találhatsz benne ezenkívül két életkerék gyakorlatot, egy hálalistát, egy inspirációs és motivációs listát, illetve 12 darab céltervező és időgazdálkodó sablont.
Kitöltés után, illetve a későbbiekben az év során, amikor használod a naplót, szívesen veszek bármilyen visszajelzést, ötletet, kritikát a napló tartalmával, formájával, szerkezetével kapcsolatban, hogy jövőre egy még jobb, még hatékonyabb változatot vehess a kezedbe!
Az alábbi rövid videóra kattintva belenézhetsz az Évrendező Napló pár feladatába
Kellemes és hasznos évrendezést kíván a szerző, 
Marianna
London Life Design Évrendező Napló 2023.jpg

Szeretnéd megvásárolni?

Most mindössze  £14-ért megteheted!

PayPal ButtonPayPal Button

A megrendelés után 24 órán belül fogsz egy linket kapni, ahonnan letöltheted a saját Évrendező Naplódat. 

Érdekel, hogy mi volt az én újévi fogadalmam, amikor először használtam az Évrendező Naplót, és hogyan sikerült betartanom, amit terveztem? Az "Egy évvel ezelőtt" blogposztban elolvashatod! 

 

 

Szeretnél további kiadványokhoz hozzájutni?

Légy a London Life Design Online Klub tagja, hogy hozzáférhess az ingyenesen letölthető anyagokhoz, illetve az Online Könyvtár anyagaihoz. 

bottom of page