ThetaHealing tanfolyam LondonbanValószínűleg hallottad már, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van. Hogy te teremted meg a saját valóságodat a gondolataid által. Meg hogy véletlenek nincsenek.

Engem egy ilyen „véletlen” hozott össze Bodor Eszter, Magyarországon élő ThetaHealing konzulenssel és oktatóval valamikor április elején, aki épp azt tervezte, hogy Londonba jönne ThetaHealing alaptanfolyamot tartani, és itteni kapcsolatot, helyszint keresett. Én meg épp azon filóztam, hogyan tudnám a belső világomat, gondolataimat, érzéseimet, vágyaimat összhangba hozni a külvilággal, a jelenleg adott eseményekkel, úgy hogy lelki egyensúlyban maradjak, hogy képes legyek a hosszútávú céljaimra koncentrálni, anélkül, hogy a mindennapi problémák lelkileg kizökkentenének. The Law of Attraction in action, right!

Néhány beszélgetés és egyeztetés után a dolgok úgy alakultak, hogy „szövetkeztünk” a kurzus londoni létrehozásában, Eszternek segítettem a London Life Design-on keresztül a tanfolyam promótálásában, illetve az otthonom lett a rendezvény helyszíne.

A ThetaHealing-ről már hallottam korábban is, de eléggé érintőlegesen, így igazából nem voltam tisztában azzal, hogy mit is tud, miből is áll ez a módszer. Annyit tudtam, hogy egyfajta önfejlesztő technika, amely segíti a jobb önismeretet és a kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet. Engem ezek a témák mindig is érdekeltek, fiatal korom óta rengeteg információt gyűjtöttem be (Agykontroll, Vonzás Törvénye, Louise L. Hay-módszer, Human Design), bár a gyakorlati megvalósításuk sokszor okozott gondot. Hogy miért, abba itt most nem mennék bele… ;)

Eszter véleménye szerint a ThetaHealing azért (is) nagyszerű, mert egy komplex és komprehenzív módszer, amely magába foglalja, de továbbfejlesztve, több spirituális technika és nézet lényegét. A ThetaHealing során az agy théta hullámaival dolgozunk. A théta állapot az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban még képesek vagyunk a tudatosságra, a tudatos döntéshozatalra, de már a tudatalattinkat is el tudjuk érni – azt a területet, ahová a különböző, az életünk során kialakult vagy belénk programozott hitrendszereink, félelmeink lakoznak a vágyainkkal, az álmainkkal, az ötleteinkkel együtt. Mivel théta állapotban tudatosan hozzáférünk a tudatalatti tartalmakhoz, így képesek vagyunk megtalálni az ott rejtőző negatív generációs, gyerekkori vagy egyéb programokat, érzelmi mintákat, melyek jellemzően rossz szokások, pesszimista hiedelmek és testi-lelki betegségek formájában jelentkeznek az életünkben. A ThetaHealing módszerével képesek vagyunk "leásni" egy adott probléma gyökeréhez, azokhoz a tudatalatti negatív programokhoz, amelyek eredői egy-egy problémának, képesek vagyunk azokat törölni s helyettük új, pozitív és segítő programokat „betölteni", amelyek sokkal jobban szolgálják a lelki harmóniánkat és az életben vealó boldogulásunkat. Ha figyelembe vesszük, hogy életünket csak minimális mértékben irányítja a tudatos énünk és kb. 85-90%-ban a tudatalatti programjaink határozzák meg, akkor könnyen felismerhető, hogy milyen nagyszerű eszköz a ThetaHealing a tudatalattink, és ezáltal az életünk átformálásában.

Ebben az átalakulásban képzett konzulensek is segíthetnek minket, de egy ThetaHealing alaptanfolyam elvégzésével mi magunk is elsajátíthatjuk a technikát. A többi meg már rajtunk múlik...

A május középi 3 napos kurzuson ezt tanultuk meg Eszter segítségével. A „házikurzusra” Eszterrel együtt egy 8 fős kis csapat jött össze: Anikó, Hajni, Brigi, Évi és a két fiú, Imi és Tibi. Na, meg én. Mindenki más hátérrel, tapasztalattal, de ugyanazzal a céllal: önmagunk jobb megismerése és életünk jobbá tétele.

Eszter jó érzékkel osztotta el az elméleti ismeretek átadását és a különböző ThetaHealing technikák begyakoroltatását. A gyakorlati feladatok közül először is megtanultuk a théta állapotba való „felmenetelt”. Ez nekem ugyanolyan gondot okozott, mint amikor meditálok (vagyis inkább megpróbálok meditálni): komoly erőfeszítésbe került elcsendesíteni az elmémet és elképzelni, végigvezetni magam a Mindenséghez való kapcsolódás útján. Elképesztő és fantasztikus társképzetek, víziók cikáznak át ilyenkor az agyamon, amelyeket nehezen tudok elhessenteni és továbbra is fókuszban maradni. Volt is pár olyan gyakorlat, amit nem sikerült megcsinálnom emiatt. Aztán voltak olyan gyakorlatok is, amelyek érdekes élménnyel vagy éppen megdöbbentő felismeréssel szolgáltak – hogy egy-egy probléma, rossz szokás milyen mélyen és milyen régre visszavezethetően létezik, ráadásul egy olyan eseményhez kapcsolódóan, amelyhez látszólag semmi köze. Volt is könnyes szem törölgetés… De nem csak nálam, hanem a többieknél is. Talán a srácok, Imi és Tibi, pont ezért vonultak mindig egy másik helyiségbe a páros gyakorlatok során ;) És Eszternek igaza volt abban, hogy a ThetaHealing-ben ott van a többi módszer is: gyakran volt amolyan "deja vu" érzésem, amikor a hallottak és tanultak során beugrottak a korábban más módszereknél megismert alapvetések és technikák.

Szóval, a 3 nap érdekes, izgalmas és tanulságos volt. Nekem fizikailag kimerítő is (mindhárom napot úgy végeztem, hogy a nappaliban a kanapén bealudtam a fáradtságtól és a rákövetkező pár napot is gyakorlatilag intenzív alvással töltöttem), de lelkileg felemelő volt és motiváló. Jó volt a csapat, támogató a légkör és kiváló a csapatkapitány. Külön köszönet Hajninak, hogy bevállalta az „áldozati bárány” szerepét az ásás demonstrálásában, Évinek (no, meg Tibinek) pedig a finom vasárnapi süteményért!

És ha a Teremtő is úgy akarj és mi jól "thétázunk", akkor szeptemberben jön a haladó tanfolyam :)

A nagyításhoz klikk a képekre!

Szeretnéd megtanulni a ThétaHealing módszerét és résztvenni egy londoni alaptanfolyamon? Vagy esetleg továbblépni és elvégezni a haladó kurzust? Akkor klikk a ThetaHealing Tanfolyam oldalra információért, ahol egy Eszterrel készített audio interjút is találsz.

#ThetaHealingtanfolyamLondonban #tanfolyamokLondonban #önfejlesztés #személyiségfejlesztés

LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM

Az oldal teljes írott tartalma a London Life Design tulajdonát képezi. Tilos a London Life Design írásos engedélye nélkül a honlap tartalmának másolása, kereskedelmi célra való felhasználása, valamint a forrás (London Life Design) megnevezése nélkül más weboldalakon való megjelentetése. 

London Life Design /  Légy sikeres az életben. Légy sikeres külföldön.

All rights reserved