top of page
SZOLGÁLTATÁSOK - ACCESS BARS® KEZELÉSEK
Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy jelentős és tartós változásokat tudj elérni az életed minden területén. Kapukat nyit egy másfajta, egyszerűbb és harmónikusabb létezésre, olyan lehetőségeket nyit számodra, amelyeket korábban el sem tudtál képzelni. Az agyhullámok ellazításával megnyit a befogadásra, képes leszel másképp szemlélni a történéseket. Nyitottabb, relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben. Feloldja a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, berögzült nézőpontjaidat, segíti az elengedést.  
A Bars kezelés kicsit olyan, mint egy 'lomtalanítás' -  kidobálod a régi, elavult, haszontalan, téged nem szolgáló dologkat, hogy ezzel teret és lehetőséget teremts valami másra. 

MIBEN SEGÍT AZ ACCESS BARS

Ha változást szeretnél az életedben, de nem tudod hogyan.

Ha úgy érzed egy helyben toporogsz és nem tudod merre tovább.

Ha bőséget szeretnél az életedben.

Ha könnyebben és jobban működő kapcsolatokra vágysz.

Ha szeretnél a félelmeid mögé nézni és ránézni a képességeidre.

Ha szeretnél tudatosabb, éberebb lenni.

Ha szeretnél tisztábban látni, és új lehetőségeket teremteni az életedben.

Ha szeretnél egészségesebb lenni - fizikális, mentális és szellemi szinten egyaránt.

Ha szeretnél egy boldogabb, harmónikusabb, elégedetebb életet. 

MI IS AZ ACCESS BARS

Bároknak azt a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amely az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolja, amelyeket valaha is bármely életedben fontosnak tartottál. Gyakorlatilag mindent a bárokban raktározol el az összes eddigi életedből. Amikor a Bars™ kezelés során a bárjaid futnak, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a különböző viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod óta, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek, és a barok futtatása során ezek törlődjenek, hogy többé ne jöhessenek fel automatikusan. A Bars™ hozzájárul, hogy változást idézz elő életed minden területén, a kezelés alatt az elengedés könnyedén történik meg, anélkül, hogy pontosan keresnénk vagy tudnánk, hogy mit engedünk el. Maga a kezelés egy pihentető, kellemes folyamat, és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, változást, lehetőségeket hoz az életedbe.

 
Az Access Bars® kezelés általában 60-90 percesigény szerint magában foglal egy rövid, 15 perces facilitálást, amiben kérdésekkel, tisztításokkal segítelek a változásban. Ezt követen a bars kezelé masszázságyon, fekve történik, aminek során a fejeden lévő, különböző 'energetikai pontokat' érintem, amelyek különböző életterületeket jelölnek (pénz, kreativitás, kapcsolatok, kommunikáció, szexualitás, gyógyítás, stb). Az érintés hatására a tested ellazul és elkezd elengedni olyan korlátozó hiedelmeket, gondolatokat, érzéseket, fájdalmakat, ítéleteket, amelyeket elraktároztál akár jelenbeli, akár előző életeid során, azonban amelyek már nem szolgálnak téged.
 
Mi az, amin változtatnál az életedben? Pénzügyeiden, kapcsolataidon, karriereden, az egészségeden?
Ha úgy érzed itt az ideje továbblépni és új dimenziókat felfedezni, ahhoz, hogy kiteljesedj, szeretettel látlak a  Bars® kezelésen.

Ha egyelőre bizonytalannak érzed magad a személyes konzultációt illetően, nézz rá a témához kapcsolódü letölthető anyagokra - ezek olyan önismereti munkafüzetek, amelyeket egyedül is ki tudsz tölteni: Élet-Kerék - Tervező a sikeres és kiegyensúlyozott élethez
Cél-Tudatosság - Hogyan valósítsd meg az álmaidat
A Másik Éned - Teremtsd meg önmagad
Álomtábla - A vizualizáció hatalma
A 'nem' hatalma - Hogyan húzz határokat

 
 
2.png

MIBEN TUDOK MÉG SEGÍTENI

Hasznos információk a külföldi életre, külföldre költözéssel kapcsolatban

Ingyenesen letölthető e-könyvek üzleti és személyiségfejlesztés témában

Speciális információk, letölthető anyagok, kedvezmények

Személyes tapasztalatok, élménybeszámolók, gondolatok

bottom of page