top of page

Tudástár - Stílusterápia


Ezen az oldalon számos ötletet, információt és kulisszatitkot, öltözködési és megjelenésbeli tanácsot találhatsz, ahhoz, hogy megtaláld a saját stílusod és jobban érezd magad a bőrödben. Az oldal tartalmát igyekszünk folyamatosan bővíteni az általunk fontosnak tartott témakörökben, de szívesen veszünk bármilyen javaslatot.
 
Az itt olvasható információk egy része bárki számára hozzáférhető, más része kizárólag London Life Design Klub tagok számára elérhető (LLDK). A klubtagsági ingyenes, a részleteket ezen az oldalon találod meg. 

A jó megjelenést még mindig sokan - tévesen -  a szépséggel, a divatos öltözködéssel, a drága ruhákkal, kiegészítőkkel, a legújabb frizura- vagy sminktrendek követésével azonosítják. A dolog ennél azonban jóval egyszerűbb. Ám mégsem olyan könnyű.  Mi lehet a jó megjelenés titka és miért is fontos, hogy jól és tudatosan használjuk ki a vizuális benyomás hatását?  

Tovább...

Mindig is csodálkoztál azon, hogy mások hogyan csinálják? Mármint azt, hogy mindig kifogástalanul néznek ki? Bármi is legyen az álmod, a célod az életben, a jó megjelenés igenis számít - mert bizalmat, pozitív benyomást keltesz az emberekben. Hogy megkönnyítsük a dolgod eláruljuk neked a legjobb tippeket - amelyek igazából nem is olyan ördöngösek és nem is kerülnek sokba. LLDK

Tovább...

A színek használatától sokan idegenkednek, mert nem tudják hogy mi alapján kategórizálják és párosítsák őket, hogy összeillő, egymással jól és izgalmasan mutató színharmóniákat hozzanak létre. Az úgynevezett évszakelmélettel azonban mindenki biztosra mehet - egy olyan eszköz lesz a kezében, amellyel könnyedén kiválogathatja nem csak a megfelelő színpárokat, de azokat a színeket is, amelyek személy szerint neki jól állnak.

Tovább...

Az évszakelmélet vagy színelmélet szerint egyéni megjelenésünkhöz, egyéni természetes színeinkhez bizonyos színharmónia illik - ez a bizonyos színharmónia pedig szoros rokonságban van a természetben a négy évszak során látható színharmóniákkal. Így aki alkalmazza ezt az elméletet a ruhavásárlásnál, az öltözködésben, illetve a sminkjében,  az egyszerűen nem tud nem jól kinézni. 

Tovább...

Szeresd a tested, bébi - Milyennek látod önmagad?

A legtöbbünk biztos talál legalább, ha nem több egy "szépséghibát" a testén. De vajon mennyire reálisan látjuk önmagunkat, a testünket, és mennyire befolyásolja a környezetünk, ismerősök és ismeretlenek vélekedése, és a média ezt a képet?  Milyen az ideálisnak tartott, és a valóságos testünk közötti különbség? Egyáltalán milyen az ideális test?

Tovább...

Please reload

Kövess minket a Facebook-on, hogy elsőként értesülj a legfrissebb hírekről, posztokról és újdonságokról. 
bottom of page