top of page
Tréningek, Tanfolyamok, Workshopok
Design Your Life - Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek

 

 London Life Design, életúttervezés, önmenedzselés, sikeres nők külföldön, tanfolyamok Londonban, vállalkozó nők külföldön, sikeres nők külföldön, üzleti tréning és kapcsolatépítés külföldön, vállalkozás Angliában

Mit mondanak mások a rendezvényről?

„Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy részt vehettem a London Life Design májusi rendezvényén, ahol rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb több életterületen is. Azonnal használható tanácsokat kaptam például a hatékony időmenedzseléshez, a komfortzóna-tágításhoz és a testi-lelki harmónia megőrzéséhez is. Nagyon szimpatikus volt a rendezvény felépítése, profi előadókat hallhattunk több különböző témában is. Az előadások rendkívül inspirálóak voltak, új lehetőségeket és perspektívákat nyitottak meg, így mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat és a leendő/meglévő vállalkozásukat. Köszönöm a kiváló szervezést, nagyon jól éreztem magam.”

Oláh Erika

 


"Az októberi rendezvényen vettem részt webinár formájában. Örömmel töltött el, hogy így résztvehettem egy számomra fontos másik programon aznap, este pedig megtekinthettem az előadást. Az előadók inspirálóak voltak, ahogy hallgattam őket megannyi ötlet körvonalazódott bennem! Szavak, öteltek, gondolatok, amiket lejegyzeteltem emlékeztetnek az irányra és tartjak bennen a motivációt az álmaim megvalósítása felé vezető úton. Bízom benne, hogy lesz alkalmam személyesen is részt venni a jövőbeni rendezvényeken, de ha más nem, továbbra is legalább online felületen!"

Bahul Krisztina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnéd tudni, hogy mi történt a korábbi rendezvényeken, kik voltak az előadók és milyen témákról volt szó?

Olvasd el a My London blogon az első, bemutatkozó márciusi rendezvényünkről szóló írásunkat, a tavaly októberi rendezvényről szólót, illetve a legutóbbi, idén márciusi találkozóról szólót. 

Hogy többet megtudj az eddigi előadókról, klikkelj erre az oldalra.

Ha pedig online tréning formában szeretnél részese lenni az októberi találkozónak, akkor megvásárolhatod a 2.5 órás webinár videót

 

 

A rendezvény médiatámogatója: 1000Words Magazine

 

Angliában élő vállalkozó nő vagy és azon gondolkodsz, hogyan tudnád sikeresebbé tenni az üzletedet?

Vagy épp karrierváltás előtt állsz és saját vállalkozás beindításán gondolkozol, de nem tudod merre és hogyan indulj el?
Szeretnél ötleteket, információt, inspirációt, hogy tovább lépj – hogy továbbfejleszd a már meglévő vállalkozásod, illetve hogy hogyan is vágj bele egy saját üzletbe?
Szeretnél találkozni más vállalkozó nőkkel, ismerkedni, tapasztalatot és ötleteket cserélni
Szeretnéd megtudni, hogyan tudnád a legtöbbet kihozni magadból és az életedből, mind magánéleti téren, mind karrier szempontjából? 

 

 

Akkor légy te is részese a legközelebbi, immáron 5. találkozónak!

 

Időpont: 2018 szeptember

 

A pontos dátum, a helyszín és az előadók még szervezés alatt. 

 

 

Addig is gyere el te is a havonta megrendezésre kerülő londoni klubtalálkozóra, ahol kötetlen beszélgetős formában tudsz más vállalkozó nőkkel ismerkedni, tapasztalatot cserélni. 

Részletekért csatlakozz a Vállalkozó Nők Külföldön Facebook csoporthoz. 

 

 

 

 

bottom of page