Nanny Academy
Online kurzusok, Elsősegély tanfolyam, Egyéni konzultáció, Tutorálás, Szakmai anyagok

 

 
A jobboldali képre kattintva le tudod tölteni PDF formátumban a Nanny Academy tájékoztató füzetét
 
 
Vagy jelentkezz ingyenes Skype tanácsadásunkra.
Részletekért klikk az ikonra!
 
 
 
 
Tudástár és a My London oldalakon további hasznos, naprakész és praktikus információkat és érdekességeket lehet találni a témával kapcsolatban. A London Life Design Facebook oldalán pedig elsőként értesülhetsz a legújabb hírekről, változásokról, információkról.
 
 
 

 

A London Life Design Nanny Academy azért jött létre, hogy információmegosztással, tanácsadással,  tréninggel, szakmai és információs anyagokkal segítse azokat, akik a gyermekpedagógiában, gyermekgondozásban szeretnének elhelyezkedni. Célunk, hogy klienseink fel legyenek vértezve a legalapvetőbb  társadalmi, kulturális, nyelvi és szakmai ismeretekkel, annak érdekében, hogy minél könnyebben találjanak megfelelő és tisztességes munkát ebben a szektorban, illetve minél hamarabb, egyszerűbben és sikeresebben be tudjanak illeszkedni az itteni új életükbe és munkájukba.

 
 
 
Nanny Academy / "Professional Nanny" emelt-szintű online tanfolyam
Nanny, Mother's Help, Nursery Assistant
 
Ezt az online tanfolyamot azoknak kínáljuk, akik itt kint magáncsaládoknál nanny-ként, mother's help-ként szeretnének dolgozni, függetlenül attól, hogy rendelkeznek-e otthoni képesítéssel, tapasztalattal vagy nem. A kurzus azok számára is hasznos lehet, akik az óvodapedagógia területén, elsősorban nursery assistant pozícióban kívánnak elhelyezkedni, A tananyag részletesen tárgyalja mindazon szakmai ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kifogástalan és professzionális szinten láthasd el a munkád. Emellett olyan hasznos információkat ad, amelyek segítenek a gyors és hatékony munkakeresésben. 
 
A kurzusról részletes információt itt találsz:


Nanny Academy / "Becoming a Nanny" alapszintű online tanfolyam
Nanny, Mother's Help, Babysitter, Au-pair
 
Az alapszintű nanny tanfolyam azok számára elengedhetetlen, akik nem rendelkeznek (vagy csak nagyon minimális színtű) gyermekgondozói / gyermekpedagógiai ismeretekkel és gyakorlattal. Nanny és mother's help jelöltek mellett azok számára is hasznos, akik baby-sitterként, esetleg au-pair-ként képzelik el külföldi életük kezdeti lépéseit. A kurzus során olyan alapvető és hasznos ismeretekről, készségekről lesz szó, melyek birtokában egyrészt felkészültebben és jobb esélyekkel kereshetsz munkát, másrészt magabiztosabban és színvonalasabban tudod majd ellátni a munkahelyi feladataidat. 
Szintén, ha még hadilábon áll kicsit az angol nyelvvel, akkor ez a tanfolyam ajánlott, mivel a tanyanyag kb. 60%-a magyar nyelvű. 

A kurzusról részletes információt itt találsz:
 
 
 
 
Nanny Academy / Csecsemő - gyermek elsősegély tréning
Nanny, Mother's Help, Maternity Nurse, Baby-sitter, Au-pair
 
Nélkülözhetetlen bárkinek, aki gyerekekkel akar foglalkozni. Komoly bajba kerülhet az, aki a rábízott kiskorú gyermeket vészhelyzet esetén nem tudja megfelelően ellátni, pl. fulladásos esetben vagy égési sérülés esetén, és a gyermeknek ebből komoly kára származik. Így a saját érdeked is, hogy pontosan tudd mikor mit kell és szabad tenni, valamint az elhelyezkedési esélyeidet is növeled ezzel, mivel nyilvánvalóan minden szülő szívesebben lát egy olyan személyt a gyereke körül, aki tudja baj esetén mi a teendő. A tréning lefedi az Ofsted regisztrációhoz szükséges minimális elméleti és gyakorlati ismereteket.
 
Az angol nyelvű kurzus részleteiért kattints ide:
 
Egyéni konzultáció

​A két órás személyes megbeszélésen segítünk neked a szakmai végzettséged, tapasztalatod és nyelvtudásod alapján bekalibrálni, hogy mely pozíciókra van esélyed és átbeszéljük mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy sikeresen vedd az akadályokat a munkakeresés és interjú során.
 
Amit kínálunk: 
 • Személyre szabott tanácsadás (állásportálok, pályázás, pályázati anyag összeállítás, jelentkezési lap kitöltése)
 • CV és kísérőlevél írás / szerkesztés / fordítás
 • Állásinterjúra felkészítő szituációs gyakorlat (tipikus kérdések, válaszok)
 • Szakmai és karrier tanácsadás

Minden résztvevő számára biztosítunk:
 • A megpályázni kívánt területnek/pozíciónak megfelelően összeállított állásportál/ügynökségi lista 
 • CV/motivációs és kísérő levél/referencia minta
 • Munkaszerződés minta
 • Segédlet - Karriertervezés és Állásvadászat 
Lehetőség van mind személyes, mind skype-on keresztüli konzultációra.
A konzultáció díja: £30 / két óra, utána félóránként £5.​ 
​
 
Tutorálás
Ha valamilyen kurzuson vagy képzésen veszel részt gyermekpedagógia és gyermekgondozás területén és speciális, magyar nyelvű segítségre van szükséged a tananyag értelmezésében, útmutatásra a feladatok, esszék megírásában, tesztek megoldásában, szóbeli vizsga felkészítésében, akkor ez a szolgáltatás neked szól. Személyes és skype konzultációt is vállalunk tértől és időtől függően.
A tutorálás az érintett aktív részvételét és hozzájárulását jelenti, nem azt, hogy bárki helyett bármit is megírunk!
Lehetőség van mind személyes, mind skype-on keresztüli konzultációra.
A konzultáció díja: az első egy óra £20, utána félóránként £5.                                                                    
​​

 

Szakmai és információs elektronikus anyagok
 
A szakmai anyagok a London Life Design által lettek kifejlesztve és egyszeri díj megfizetése ellenében hozzáférhetők: 
 • Nanny Szakmai és Információs Csomag  
 • Nanny Tool Kit                     
 • Magyar - Angol / Angol - Magyar szakmai miniszótár                                                      

 
Bővebb információt és ismertető leírást itt találsz a szakmai anyagokról, az árakkal együtt: 


 
 
​
 
A kiköltöző vagy csak rövidebb időre "szerencsét" próbáló fiatal lányok és idősebb hölgyek között rendkívül népszerűek a gyermekek gondozásával, nevelésével kapcsolatos munkák. Egyszerűnek, kevés tapasztalatot, szakképzettséget, ismeretet illetve kevésbé jó angoltudást igénylőnek tűnnek. Azonban ez nem mindig így van. Itt is érvényes az, hogy minél több szakmai tapasztalattal, referenciával rendelkezik valaki, annál több lehetőség közül válogathat és annál jobb és többet fizető pozíciót tud “megcsípni”. Emellett rengeteg “horrorsztorit” is lehet hallani, ahol a munkavállalót kihasználták és átverték, ahol a valóság köszönőviszonyban sem volt azzal, amit ígértek; ennek ellenére sokan mégis maradtak tovább a pozícióban, mert nem volt pénzük továbblépni, a helyi társadalmi-kulturális ismeretek hiányában nem tudták hová és kihez lehetne fordulni, nem beszélve a megfelelő nyelvi ismeretek hiányából fakadó kiszolgáltatottságról.


 

nanny tanfolyam, hogyan lehetek nanny, nanny munka külföldön, nanny képesítés, óvodai munka Angliában, óvónő Angliában, London Life Design