top of page
TUDÁSTÁR / HOGYAN ÉLJÜNK BOLDOGAN - KÜLFÖLDÖN IS
London Life Design, Tudástár, Hogyan legyünk boldogok, Boldog élet, Önismeret, Önmenedzsel
 
Talán szinte minden embert foglalkoztat a kérdés, hogyan is élhetnénk boldog és tartalmas életet. Sokan a hírnév, a karrier, az anyagi javak hajszolásában látják a boldogság forrását. A külföldre költözők közül is jópáran épp azért mennek el, mert jobb anyagi körülmények közé szeretnének kerülni. És bár az anyagi biztonság fontos eszköz a boldog élet megteremtésében, önmagában nem elegendő: a hírnév, a pozíció, a vastag bankszámla önmagában senkit sem tesz boldoggá, legalábbis nem hosszútávon, sem itthon, sem külföldön. Akkor mégis mi lehet a hosszú és boldog élet titka?
 
Robert Waldinger pszichológus egy TED előadás során erről beszélt egy hosszú kutatás eredményei kapcsán. A kutatás 75 éve kezdődött és 724 ember életét követték nyomon, és arra kereste a választ, hogy vajon mi tart bennünket boldogan és egészségesen egy életen keresztül
Érdemes megnézni és elgondolkodni, akár a határon belül, akár azon túl vagyunk!
(A videó angol nyelvű, de magyar felirattal.)
 
Az előadást a London Life Desing YouTube csatornáján is meg tudod nézni.

Ha úgy érzed személyes segítségre, támogatásra lenne szükséged a külföldre költözést, a külföldi élettel való megbírkózást, beilleszkedést illetően, akkor nézz rá az Életúttervezés szolgáltatásra - az Útravaló Beszélgetés a még készülődőknek segít abban, hogy minél zökkenőmentesebben menjen a váltás, az Élet-Út Beszélgetés pedig a már kint élőknek próbál iránytűként szolbálni a gyorsabb és simább beilleszkedésben. 

Kövesd a London Life Design Facebook oldalát, hogy elsőként értesülj a legfrissebb cikkekről, posztokról. 

Oszd meg velünk a véleményed, a tapasztalatod a témával kapcsolatban

bottom of page